Babagan awake dhewe

Xiamen Beatles Building Material Co., Ltd, kita iku siji saka perusahaan anjog kanggo thatch tiron, pring tiron, pager Ponggawa, babakan Ponggawa, etc in China. Padha 100% simulasi. Sawetara wong bisa tahan geni lan anti banyu. Kita tansah berkembang model anyar miturut syarat kita pelanggan '. pasar utama kita ing China, nanging kita arep kanggo mbukak pasar jaban rangkah ing taun anyar. Kita uga perdagangan ing panel ruangan WPC wall lan jogan, polyester wool, baja kabel bolong, etc. Welcome priksaan kanggo kita.

Products Bintang

Double pasuryan PP plastik pager kanggo Resor hotel Patio hiasan
Awet pager serat artficial Hotel screening njero ruangan lan anggar ruangan
Sintetis Ponggawa thatch Reed Genteng Beach Balkon Hut Payung
Ponggawa pring tyasira Taman anggar, gendheng Panel, project screening Panjenengan
Bangunan project resort hotel Versatile karo babak lengkap lan setengah pring palsu teken
Sintetis Bamboo Border Edging saka China kanggo Fencing
Entheng lan gampang tiron instalasi pring dirajut matting kanggo hiasan resort hotel
Sintetis dirajut ceiling Mat kanggo tembok lan hiasan langit-langit
Sintetis utawa Natural Wicker Pager Roll kanggo Outdoor Fencing
Thatched Roof Cost kanggo Fire retardant Koleksi Products
Produsen saka semangat retardant thatched gendheng kanggo Amusement Parks Decoration
Reliable Quality tahan geni Ponggawa thatch gendheng kanggo Spot Kangoo
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart