Panel pring Ponggawa for sale kanggo bangunan pendopo teras

Panel pring Ponggawa for sale kanggo bangunan pendopo teras
Short Description:

Panel pring Ponggawa for sale kanggo bangunan pendopo teras

Material: Stainless Steel utawa resin plastik tiron

Dia: 25mm, 32mm, 38mm, 51mm, 63mm lan 89mm

Length: minangka saben request customer kang

MOQ: 500 meter

Werna: Green, Kuning, Tembakau utawa selaras

Lumahing Rampung: Akzonobel elektrostatik wêdakakêna uyuh


Detail produk

Tags Product

Panel pring Ponggawa for sale kanggo bangunan pendopo teras

1. katrangan Product kanggo Panel pring Ponggawa for sale kanggo bangunan pendopo teras:

Bamboo tabuh uga disebut pring cagak. Tulada pring sing dawa jengkal gesang, free saka pangopènan, ora karat, ora rot lan katon elegan. Supaya padha olèh dening pelanggan. Padha bisa sampurna digunakake kanggo proyèk tropis-tema ngarep dandan utawa Taman ruangan utawa hiasan taman. Padha bakal banget Versatile lan bisa digunakake ing loro bangunan komersial omah lan hiasan.

2. Tambahan saka Panel pring Ponggawa for sale kanggo bangunan pendopo teras:

Material: Stainless Steel, utawa resin plastik tiron

Dia: 25mm, 32mm, 38mm, 51mm, 63mm lan 89mm

Length: minangka saben request customer kang

MOQ: 500 meter

Werna: Green, Kuning, Tembakau utawa selaras

Lumahing Rampung: Akzonobel elektrostatik wêdakakêna uyuh

3. Sawetara aplikasi lan instalasi foto  Panel pring Ponggawa for sale kanggo bangunan pendopo teras:

teras pring Ponggawa resin sintetik teras pring teras pring Ponggawa kanggo house

4. Aplikasi saka Panel pring Ponggawa for sale kanggo bangunan pendopo teras:

Kanggo pager, arbors, lan trellises saka yard, ngarep, kantor, utawa papan favorit liyane; utawa wilayah liyane saka titik apik, taman, kebon raja, taman hiburan, resorts, desa vacational, desa budaya rakyat, hotels, villas, Langkawi, swimming pool, luang supermarket, bar bakar-bakar, farm, Taman lan panggonan liyane. 

5. Delivery, Shipping, Incoterms, istilah Pembayaran lan privasi Sample of  Panel pring Ponggawa for sale kanggo bangunan pendopo teras:

1) Delivery: 10-30 dina sawise nampa pembayaran. Gumantung ing jumlahe. Item Custom bakal njupuk wektu maneh.
2) Kintunan dening kurir utawa segara barang.
3) Incoterms: FOB, CIF, DDU utawa DDP. Sawetara negara ora bisa aplikasi DDU lan DDP.
4) istilah Pembayaran: T / T, Western Union utawa Paypal (6% kapiler bakal mbayar dening panuku)
5) Sample privasi: conto free, daya kurir dibayar dening panuku.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !