Tentang Kami

Xiamen Beatles Building Material Co.,Ltd, we are one of leading companies for synthetic thatch, synthetic ceiling mat, synthetic bamboo, artificial fiber fence, etc in China. They are 100% simulation by synthetic resin. Some of them can be fireproof and waterproof. We always develop new models according to our customers’ requirements. Compared the regular market’s quality standard, our products’ quality performance is more stable, as we have more precise resin ratio, more sufficient time for resin mixing, using genuine resin material and additives, so our product would have avoid quality problem, like color fade, fragile, short lifespan, not stable fireproof performance, etc. Welcome your inquiry to us. 

Produk Artikel

Synthetic Palm Thatch Roof Tile for landscape
Pabrik tina hirupkeun Retardant Thatched hateup pikeun hiburan Parks hiasan
Dipercaya Quality Fireproof jieunan Thatch hateup pikeun Spot endah
Ganda nyanghareup PP palastik pager keur Resort hotél patio hiasan
Awét pager serat artficial pikeun hotél screening indoor na Anggar outdoor
Sintétik jieunan Thatch Reed Roofing Beach balkon hut Payung
Jieunan awi teken keur taman Anggar, hateup panels, proyék screening Anjeun
Ngawangun proyek Resort hotél serbaguna anjeun kalawan buleud lengkep jeung satengah awi palsu teken
Sintétik Awi Border Edging ti Cina keur Anggar
Lightweight sarta gampang sintétik instalasi awi anyaman matting pikeun hiasan Resort hotél
Sintétik anyaman siling mat keur tembok jeung hiasan siling
Sintétik atanapi Pengetahuan Alam Wicker pager Roll pikeun outdoor Anggar
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

WhatsApp Online Chat !