Tentang Kami

Xiamen Beatles Gedong Bahan Co., Ltd, kami salah sahiji pausahaan ngarah pikeun thatch sintétik, awi sintétik, pager jieunan babakan jieunan, jsb di Cina. Aranjeunna 100% simulasi. Sababaraha di antarana tiasa fireproof na waterproof. Simkuring salawasna ngamekarkeun model anyar nurutkeun syarat konsumén urang '. pasar utama urang aya dina Cina, tapi urang bade muka pasar luar negeri dina taun panganyarna. Urang ogé dagangan dina panel outdoor WPC témbok jeung flooring, poliéster wol, baja kawat bolong, jsb Wilujeng panalungtikan anjeun ka kami.

Produk Artikel

Ganda nyanghareup PP palastik pager keur Resort hotél patio hiasan
Awét pager serat artficial pikeun hotél screening indoor na Anggar outdoor
Sintétik jieunan Thatch Reed Roofing Beach balkon hut Payung
Jieunan awi teken keur taman Anggar, hateup panels, proyék screening Anjeun
Ngawangun proyek Resort hotél serbaguna anjeun kalawan buleud lengkep jeung satengah awi palsu teken
Sintétik Awi Border Edging ti Cina keur Anggar
Lightweight sarta gampang sintétik instalasi awi anyaman matting pikeun hiasan Resort hotél
Sintétik anyaman siling mat keur tembok jeung hiasan siling
Sintétik atanapi Pengetahuan Alam Wicker pager Roll pikeun outdoor Anggar
Thatched hateup Cost pikeun Seuneu Retardant Tipe Produk
Pabrik tina hirupkeun Retardant Thatched hateup pikeun hiburan Parks hiasan
Dipercaya Quality Fireproof jieunan Thatch hateup pikeun Spot endah
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart