panels awi jieunan pikeun dijual ka gedong paviliun adul

panels awi jieunan pikeun dijual ka gedong paviliun adul
Pondok Description:

panels awi jieunan pikeun dijual ka gedong paviliun adul

Bahan: steel Steel atawa résin palastik sintétik

Omod: 25mm, 32mm, 38mm, 51mm, 63mm na 89mm

Panjangna: sakumaha per pamundut customer urang

MOQ: 500 méter

Kelir: Héjo, Yellow, Bako atawa ngaropéa

Tamansari finish: Akzonobel éléktrostatik bubuk nyemprot


jéntré produk

Tags produk

panels awi jieunan pikeun dijual ka gedong paviliun adul

1. Pedaran Produk pikeun panels awi jieunan pikeun dijual ka gedong paviliun adul:

Awi teken disebut oge kutub awi. Ditiru awi anu bentang hirup lila, leupas tina pangropéa, teu korosi, teu jadi ruksak jeung Sigana elegan. Ku kituna aranjeunna wilujeng sumping ku konsumén. Éta bisa sampurna dipaké pikeun proyék-proyék tropis-themed home pamutahiran atanapi taman outdoor atawa hiasan taman. Aranjeunna bakal pisan serbaguna tur bisa dipaké dina duanana wangunan komersil padumukan jeung hiasan.

2. Ciri tina panels awi jieunan pikeun dijual ka gedong paviliun adul:

Bahan: steel Steel, atawa résin palastik sintétik

Omod: 25mm, 32mm, 38mm, 51mm, 63mm na 89mm

Panjangna: sakumaha per pamundut customer urang

MOQ: 500 méter

Kelir: Héjo, Yellow, Bako atawa ngaropéa

Tamansari finish: Akzonobel éléktrostatik bubuk nyemprot

3. Sababaraha aplikasi tur instalasi poto tina  panels awi jieunan pikeun dijual ka gedong paviliun adul:

adul awi jieunan résin sintétik adul awi adul awi jieunan pikeun imah

4. Aplikasi tina panels awi jieunan pikeun dijual ka gedong paviliun adul:

Keur pager, arbors, sarta trellises sahiji buruan anjeun, imah, kantor, atawa spasi favorit séjén; atawa aréa sesa titik endah, taman, Zoos, taman hiburan, resorts, Desa vacational, Desa budaya rahayat, hotél, villas, pantai, ngojay kolam renang, luang supermarket, bar barbecue, tegalan, kebon jeung tempat lianna. 

5. Pangiriman, pengiriman barang, Incoterms, istilah pamayaran jeung kawijakan Sampel of  panels awi jieunan pikeun dijual ka gedong paviliun adul:

1) Taliwang: 10-30 poé sanggeus narima pembayaran. Gumantung kana kuantitas. Item custom bakal nyandak waktos panjang.
2) kiriman ku kurir atanapi angkutan barang laut.
3) Incoterms: FOB, CIF, DDU atanapi DDP. Sababaraha nagara teu bisa nerapkeun DDU na DDP.
4) istilah pamayaran: T / T, Western Union atawa PayPal (6% muatan tambahan bakal dibayar ku nu meuli)
5) Sampel kawijakan: sampel bebas, muatan kurir bisa dibayar ku pembeli.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !