Ponggawa kesatuan pring palsu kanggo nawakke ikan hias

Ponggawa kesatuan pring palsu kanggo nawakke ikan hias
Short Description:

Ponggawa kesatuan pring palsu kanggo nawakke ikan hias

Dia: 20mm, 40mm, 60mm, 80mm lan 100mm

Length: 1000mm utawa minangka saben request customer kang

MOQ: 500 meter

Werna: Green, Kuning, Tembakau utawa selaras


Detail produk

Tags Product

Ponggawa kesatuan pring palsu kanggo nawakke ikan hias

1. katrangan Product kanggo kesatuan pring palsu Ponggawa kanggo nawakke ikan hias:

Ponggawa kesatuan pring palsu kanggo nawakke ikan hias uga disebut pring cagak. Tulada pring sing dawa jengkal gesang, free saka pangopènan, ora karat, ora rot lan katon elegan. Supaya padha olèh dening pelanggan. Padha bisa sampurna digunakake kanggo proyèk tropis-tema ngarep dandan utawa Taman ruangan utawa hiasan taman. Padha bakal banget Versatile lan bisa digunakake ing loro bangunan komersial omah lan hiasan.

2. Tambahan saka kesatuan pring palsu Ponggawa kanggo nawakke ikan hias:

Material: Kapadhetan High PE
dhiameter: Biasane ana 20mm, 40mm, 60mm, 80mm lan 100mm
Length: 1000mm utawa minangka saben request customer kang
10-15 taun umure
Werna: Green, Kuning, Tembakau utawa selaras
Ora retak, bukti UV,  Corrosion tahan

3. Accessories saka kesatuan pring palsu Ponggawa kanggo nawakke ikan hias:

Rope.

4. Aplikasi saka kesatuan pring palsu Ponggawa kanggo nawakke ikan hias:

Kanggo pager, arbors, lan trellises saka yard, ngarep, kantor, utawa papan favorit liyane; utawa wilayah liyane saka titik apik, taman, kebon raja, taman hiburan, resorts, desa vacational, desa budaya rakyat, hotels, villas, Langkawi, swimming pool, luang supermarket, bar bakar-bakar, farm, Taman lan panggonan liyane. 

Uga bisa digunakake kanggo fitur banyu ing blumbang.

5. Delivery, Shipping, Incoterms, istilah Pembayaran lan privasi Sample of  kesatuan pring palsu Ponggawa kanggo nawakke ikan hias:

1) Delivery: 10-30 dina sawise nampa pembayaran. Gumantung ing jumlahe. Item Custom bakal njupuk wektu maneh.
2) Kintunan dening kurir utawa segara barang.
3) Incoterms: FOB, CIF, DDU utawa DDP. Sawetara negara ora bisa aplikasi DDU lan DDP.
4) istilah Pembayaran: T / T, Western Union utawa Paypal (6% kapiler bakal mbayar dening panuku)
5) Sample privasi: conto free, daya kurir dibayar dening panuku.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !