Ponggawa Palm Leaf Genteng kanggo Construction Tourism Building

Ponggawa Palm Leaf Genteng kanggo Construction Tourism Building
Short Description:

Ponggawa Palm Leaf Genteng

Size: 500x450mm

8 bêsik kanggo 1 kothak gendheng meter

10-15 taun umure


  • Min.Order Quantity: 1000 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Loading Port: Xiamen, China
  • Sarat Pembayaran: T / T, Western Union
  • Sarat Trade: FOB, CFR, CIF.
  • Detail produk

    Tags Product

    Ponggawa Palm Leaf Genteng

    More Sintetis Gaya thatch:

    liyane produk thatch tiron

    Kanggo luwih produk, sampeyan bisa bukak kene:

    https://www.beatlespark.com/products/synthetic-thatch-roof-tiles

    Sawetara pengiriman kita lan kargo dikempalken:

    kintunan

    1. katrangan Product kanggo Ponggawa Palm Leaf Roofing:

    Ayu, terjangkau lan asli.
    Thatch Ponggawa salah siji produk utama kita.
    Thatch alam simulasi sing katon kaya nyata.
    Nolak asor lan bosok.
    Ora beracun (Eco-loropaken lan ora cilaka kesehatan)
    Birds, rodents lan Cacing ora mangan (ora infestations njijiki!)
    Ora biaya pangopènan tambahan!

    2. paramèter saka Ponggawa Palm Leaf Genteng:

    Material: Kapadhetan High PE
    Size: 500x450mm
    8 Pieces nutupi 1 meter saka gendheng
    10-15 taun umure
    UV bukti
    Size karbon Reguler: 40x50x60cm
    jumlahe Carbon: 50 bêsik

    3. Accessories saka Ponggawa Palm Leaf Genteng:

    Ridge Tile bisa digawe dening pelanggan.

    4. Aplikasi saka Ponggawa Palm Leaf Genteng:

    Landscape, titik apik, taman, kebon raja, taman hiburan, resorts, desa vacational, desa budaya rakyat, hotels, villas, Langkawi, kolam renang, luang supermarket, bar bakar-bakar, farm, Taman lan panggonan liyane.

    5. instruction Instalasi saka Ponggawa Palm Leaf Genteng:

    thatchs Ponggawa bisa mancep, stapler utawa ngaco langsung kanggo battens kayu, baja kabel bolong, plywood utawa minangka bagéan saka sistem roofing lengkap gumantung waterproofing lan pilihan estetis.

    6. pribadi Instalasi saka Ponggawa Palm Leaf Genteng:

    1) Nail utawa meneng;
    2) Nail Gun

    7. Delivery, Shipping, Incoterms, istilah Pembayaran lan privasi Sample of  Ponggawa Palm Leaf Genteng:

    1) Delivery: 10-30 dina sawise nampa pembayaran. Gumantung ing jumlahe.
    2) Kintunan dening kurir utawa segara barang
    3) Incoterms: FOB, CIF, DDU utawa DDP. Sawetara negara ora bisa aplikasi DDU lan DDP.
    4) istilah Pembayaran: T / T, Western Union utawa Paypal (6% kapiler bakal mbayar dening panuku)
    5) Sample privasi: conto free, daya kurir dibayar dening panuku.

    Introduksi 8. Company kang Ponggawa Palm Leaf Genteng:

    Xiamen Beatles Building Material Co., Ltd, kita iku siji saka perusahaan anjog kanggo thatch tiron, pring tiron, pager Ponggawa, babakan Ponggawa, etc in China. Padha 100% simulasi. Sawetara wong bisa tahan geni lan anti banyu. Kita tansah berkembang model anyar miturut syarat kita pelanggan '. pasar utama kita ing China, nanging kita arep kanggo mbukak pasar jaban rangkah ing taun anyar. Kita uga perdagangan ing panel ruangan WPC wall lan jogan, polyester wool, baja kabel bolong, etc. Welcome priksaan kanggo kita.

     

    Ponggawa Palm Leaf Genteng




  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !