Kualitas pp plastik pager Taman dipindhah kanggo pangaturan

Kualitas pp plastik pager Taman dipindhah kanggo pangaturan
Short Description:

Kualitas pp plastik pager Taman dipindhah kanggo pangaturan

Natural Looking

angin Tahan

Proof UV

Size: 1oox100cm, 100x300cm, 200x300cm utawa selaras

Material: PP plastik, Neutral, non beracun

Eco loropaken, 100% recyclable


Detail produk

Tags Product

Kualitas pp plastik pager Taman dipindhah kanggo pangaturan

1. paramèter saka  High quality pp plastik pager Taman dipindhah kanggo pangaturan:

Natural Looking

angin Tahan

Proof UV

Size: 1oox100cm, 100x300cm, 200x300cm utawa selaras

Material: PP plastik, Neutral, non beracun

Eco loropaken, 100% recyclable

2. Tambahan saka saka  Kualitas pp plastik pager Taman dipindhah kanggo pangaturan:

Tambahan saka pager Ponggawa

3. Aplikasi saka Kualitas pp plastik pager Taman dipindhah kanggo pangaturan:

Landscape, titik apik, taman, kebon raja, taman hiburan, resorts, desa vacational, desa budaya rakyat, hotels, villas, Langkawi, kolam renang, luang supermarket, bar bakar-bakar, farm, Taman lan panggonan liyane. 

Kanggo digunakake minangka anggar, utawa hiasan tembok interior, langit-langit, screening utawa langsir.

4. Delivery, Shipping, Incoterms, istilah Pembayaran lan privasi Sample of  Kualitas pp plastik pager Taman dipindhah kanggo pangaturan:

1) Delivery: 30-40 dina sawise nampa pembayaran. Gumantung ing jumlahe.
2) Kintunan dening kurir utawa segara barang
3) Incoterms: FOB, CIF, DDU utawa DDP. Sawetara negara ora bisa aplikasi DDU lan DDP.
4) istilah Pembayaran: T / T, Western Union utawa Paypal (6% kapiler bakal mbayar dening panuku)
5) privasi Sample: daya sampel lan daya kurir dibayar dening panuku.

5. Packaging saka  Kualitas pp plastik pager Taman dipindhah kanggo pangaturan:

Packaging tiron Ponggawa pager serat plastik

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !