Stainless steel pring tyasira resort hotel pager Taman lan layar

Stainless steel pring tyasira resort hotel pager Taman lan layar
Short Description:

Stainless steel pring tyasira resort hotel pager Taman lan layar

Material: Stainless Steel

Dia: 25mm, 32mm, 38mm, 51mm, 63mm lan 89mm

Length: minangka saben request customer kang

MOQ: 500 meter

Werna: Green, Kuning, Tembakau utawa selaras

Lumahing Rampung: Akzonobel elektrostatik wêdakakêna uyuh


Detail produk

Tags Product

Stainless steel pring tyasira resort hotel pager Taman lan layar

1. katrangan Product kanggo Stainless steel pring tyasira resort hotel pager Taman lan layar:

Bamboo tabuh uga disebut pring cagak. Tulada pring sing dawa jengkal gesang, free saka pangopènan, ora karat, ora rot lan katon elegan. Supaya padha olèh dening pelanggan. Padha bisa sampurna digunakake kanggo proyèk tropis-tema ngarep dandan utawa Taman ruangan utawa hiasan taman. Padha bakal banget Versatile lan bisa digunakake ing loro bangunan komersial omah lan hiasan.

2. Tambahan saka Stainless steel pring tyasira resort hotel pager Taman lan layar:

Material: Stainless Steel

Dia: 25mm, 32mm, 38mm, 51mm, 63mm lan 89mm

Length: minangka saben request customer kang

MOQ: 500 meter

Werna: Green, Kuning, Tembakau utawa selaras

Lumahing Rampung: Akzonobel elektrostatik wêdakakêna uyuh

3. Sawetara aplikasi lan instalasi foto  Stainless steel pring tyasira resort hotel pager Taman lan layar:

IMG_5059 IMG_5060 IMG_5061

4. Aplikasi saka Stainless steel pring tyasira resort hotel pager Taman lan layar:

Kanggo pager, arbors, lan trellises saka yard, ngarep, kantor, utawa papan favorit liyane; utawa wilayah liyane saka titik apik, taman, kebon raja, taman hiburan, resorts, desa vacational, desa budaya rakyat, hotels, villas, Langkawi, swimming pool, luang supermarket, bar bakar-bakar, farm, Taman lan panggonan liyane. 

5. Delivery, Shipping, Incoterms, istilah Pembayaran lan privasi Sample of  Stainless steel pring tyasira resort hotel pager Taman lan layar:

1) Delivery: 10-30 dina sawise nampa pembayaran. Gumantung ing jumlahe. Item Custom bakal njupuk wektu maneh.
2) Kintunan dening kurir utawa segara barang.
3) Incoterms: FOB, CIF, DDU utawa DDP. Sawetara negara ora bisa aplikasi DDU lan DDP.
4) istilah Pembayaran: T / T, Western Union utawa Paypal (6% kapiler bakal mbayar dening panuku)
5) Sample privasi: conto free, daya kurir dibayar dening panuku.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !