Jieunan korma Daun Roofing pikeun Konstruksi Pariwisata Gedong

Jieunan korma Daun Roofing pikeun Konstruksi Pariwisata Gedong
Pondok Description:

Jieunan korma Daun Roofing

Ukuran: 500x450mm

8 buah pikeun 1 pasagi hateup méter

10-15 taun lifespan


  • Min.Order kuantitas: 1000 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Loading Port: Xiamen, Cina
  • Sarat pembayaran: T / T, Western Union
  • Sarat dagang: FOB, CFR, CIF.
  • jéntré produk

    Tags produk

    Jieunan korma Daun Roofing

    Langkung sintétik Styles Thatch:

    langkung produk thatch sintétik

    Pikeun leuwih lengkep produk, Anjeun bisa didatangan dieu:

    https://www.beatlespark.com/products/synthetic-thatch-roof-tiles

    Sababaraha Kotamadya Sukabumi kami sarta kargo dipak:

    kiriman

    1. Pedaran Produk pikeun jieunan korma Daun Roofing:

    Geulis, affordable tur otentik.
    Thatch jieunan mangrupa salah sahiji produk utama urang.
    Thatch alam Simulated nu Sigana mah nyata.
    Nolak asor tur buruk.
    Teu toksik (eco-friendly teu ngarugikeun kaséhatan)
    Manuk, rodénsia jeung cacing teu tiasa tuang deui (euweuh infestations disgusting!)
    No waragad perawatan tambahan!

    2. parameter tina Jieunan korma Daun Roofing :

    Bahan: dénsitas High pe
    Ukuran: 500x450mm
    8 Potongan nutupan 1 méter pasagi tina hateup
    10-15 taun lifespan
    UV buktina
    Ukuran karbon Biasa: 40x50x60cm
    kuantitas Karbon: 50 lembar

    3. Asesoris di Jieunan korma Daun Roofing :

    Sholawat Genténg bisa dijieun ku konsumén.

    4. Aplikasi tina Jieunan korma Daun Roofing :

    Bentang, titik endah, taman, Zoos, taman hiburan, resorts, Desa vacational, Desa budaya rahayat, hotél, villas, pantai, kolam renang ngojay, luang supermarket, bar barbecue, tegalan, kebon jeung tempat lianna.

    5. instruksi pamasangan Jieunan korma Daun Roofing :

    thatchs jieunan bisa dipaku, stapled atawa ngaco langsung ka battens kai, baja kawat bolong, triplek atawa salaku bagian tina sistem roofing lengkep gumantung waterproofing na préferénsi estetika.

    6. parabot pamasangan Jieunan korma Daun Roofing :

    1) paku atawa screw;
    2) kuku Gun

    7. Pangiriman, pengiriman barang, Incoterms, istilah pamayaran jeung kawijakan Sampel of  Jieunan korma Daun Roofing :

    1) Taliwang: 10-30 poé sanggeus narima pembayaran. Gumantung kana kuantitas.
    2) kiriman ku kurir atanapi angkutan barang laut
    3) Incoterms: FOB, CIF, DDU atanapi DDP. Sababaraha nagara teu bisa nerapkeun DDU na DDP.
    4) istilah pamayaran: T / T, Western Union atawa PayPal (6% muatan tambahan bakal dibayar ku nu meuli)
    5) Sampel kawijakan: sampel bebas, muatan kurir bisa dibayar ku pembeli.

    Bubuka 8. Company ngeunaan Jieunan korma Daun Roofing :

    Xiamen Beatles Gedong Bahan Co., Ltd, kami salah sahiji pausahaan ngarah pikeun thatch sintétik, awi sintétik, pager jieunan babakan jieunan, jsb di Cina. Aranjeunna 100% simulasi. Sababaraha di antarana tiasa fireproof na waterproof. Simkuring salawasna ngamekarkeun model anyar nurutkeun syarat konsumén urang '. pasar utama urang aya dina Cina, tapi urang bade muka pasar luar negeri dina taun panganyarna. Urang ogé dagangan dina panel outdoor WPC témbok jeung flooring, poliéster wol, baja kawat bolong, jsb Wilujeng panalungtikan anjeun ka kami.

     

    Jieunan korma Daun Roofing




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !