Biaya kalapa pabrik panels pager komposit

Biaya kalapa pabrik panels pager komposit
Pondok Description:

Biaya kalapa pabrik panels pager komposit

Pengetahuan alam pilari

angin tahan

Buktina UV

Ukuran: 1oox100cm, 100x300cm, 200x300cm atawa ngaropéa

Bahan: PP plastik, nétral, non toksik

Eco ramah, 100% Recyclable


jéntré produk

Tags produk

Biaya kalapa pabrik panels pager komposit

1. parameter tina  ongkos pager komposit pabrik panels kalapa:

Pengetahuan alam pilari

angin tahan

Buktina UV

Ukuran: 1oox100cm, 100x300cm, 200x300cm atawa ngaropéa

Bahan: PP plastik, nétral, non toksik

Eco ramah, 100% Recyclable

2. Ciri tina tina  Biaya kalapa pabrik panels pager komposit :

Fitur pager jieunan

3. Aplikasi tina Biaya kalapa pabrik panels pager komposit :

Bentang, titik endah, taman, Zoos, taman hiburan, resorts, Desa vacational, Desa budaya rahayat, hotél, villas, pantai, kolam renang ngojay, luang supermarket, bar barbecue, tegalan, kebon jeung tempat lianna. 

Bisa dipaké salaku Anggar, atawa hiasan témbok interior, siling, screening atanapi curtain.

4. Pangiriman, pengiriman barang, Incoterms, istilah pamayaran jeung kawijakan Sampel of  Biaya kalapa pabrik panels pager komposit :

1) Taliwang: 30-40 poé sanggeus narima pembayaran. Gumantung kana kuantitas.
2) kiriman ku kurir atanapi angkutan barang laut
3) Incoterms: FOB, CIF, DDU atanapi DDP. Sababaraha nagara teu bisa nerapkeun DDU na DDP.
4) istilah pamayaran: T / T, Western Union atawa PayPal (6% muatan tambahan bakal dibayar ku nu meuli)
5) kawijakan Sampel: muatan sampel sarta muatan kurir bisa dibayar ku pembeli.

5. bungkusan tina  Biaya kalapa pabrik panels pager komposit :

Bungkusan tina sintétik jieunan pager serat palastik

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !