kualitas luhur pp palastik pager taman removable keur nyieun husus

kualitas luhur pp palastik pager taman removable keur nyieun husus
Pondok Description:

kualitas luhur pp palastik pager taman removable keur nyieun husus

Pengetahuan alam pilari

angin tahan

Buktina UV

Ukuran: 1oox100cm, 100x300cm, 200x300cm atawa ngaropéa

Bahan: PP plastik, nétral, non toksik

Eco ramah, 100% Recyclable


jéntré produk

Tags produk

kualitas luhur pp palastik pager taman removable keur nyieun husus

1. parameter tina  kualitas High pp palastik pager taman removable keur nyieun husus:

Pengetahuan alam pilari

angin tahan

Buktina UV

Ukuran: 1oox100cm, 100x300cm, 200x300cm atawa ngaropéa

Bahan: PP plastik, nétral, non toksik

Eco ramah, 100% Recyclable

2. Ciri tina tina  kualitas luhur pp palastik pager taman removable keur nyieun husus :

Fitur pager jieunan

3. Aplikasi tina kualitas luhur pp palastik pager taman removable keur nyieun husus :

Bentang, titik endah, taman, Zoos, taman hiburan, resorts, Desa vacational, Desa budaya rahayat, hotél, villas, pantai, kolam renang ngojay, luang supermarket, bar barbecue, tegalan, kebon jeung tempat lianna. 

Bisa dipaké salaku Anggar, atawa hiasan témbok interior, siling, screening atanapi curtain.

4. Pangiriman, pengiriman barang, Incoterms, istilah pamayaran jeung kawijakan Sampel of  kualitas luhur pp palastik pager taman removable keur nyieun husus :

1) Taliwang: 30-40 poé sanggeus narima pembayaran. Gumantung kana kuantitas.
2) kiriman ku kurir atanapi angkutan barang laut
3) Incoterms: FOB, CIF, DDU atanapi DDP. Sababaraha nagara teu bisa nerapkeun DDU na DDP.
4) istilah pamayaran: T / T, Western Union atawa PayPal (6% muatan tambahan bakal dibayar ku nu meuli)
5) kawijakan Sampel: muatan sampel sarta muatan kurir bisa dibayar ku pembeli.

5. bungkusan tina  kualitas luhur pp palastik pager taman removable keur nyieun husus :

Bungkusan tina sintétik jieunan pager serat palastik

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !