Steel baja awi teken pikeun Resort hotél pager kebon jeung layar

Steel baja awi teken pikeun Resort hotél pager kebon jeung layar
Pondok Description:

Steel baja awi teken pikeun Resort hotél pager kebon jeung layar

Bahan: steel Steel

Omod: 25mm, 32mm, 38mm, 51mm, 63mm na 89mm

Panjangna: sakumaha per pamundut customer urang

MOQ: 500 méter

Kelir: Héjo, Yellow, Bako atawa ngaropéa

Tamansari finish: Akzonobel éléktrostatik bubuk nyemprot


jéntré produk

Tags produk

Steel baja awi teken pikeun Resort hotél pager kebon jeung layar

1. Pedaran Produk pikeun steel baja awi teken pikeun Resort hotél pager kebon jeung layar:

Awi teken disebut oge kutub awi. Ditiru awi anu bentang hirup lila, leupas tina pangropéa, teu korosi, teu jadi ruksak jeung Sigana elegan. Ku kituna aranjeunna wilujeng sumping ku konsumén. Éta bisa sampurna dipaké pikeun proyék-proyék tropis-themed home pamutahiran atanapi taman outdoor atawa hiasan taman. Aranjeunna bakal pisan serbaguna tur bisa dipaké dina duanana wangunan komersil padumukan jeung hiasan.

2. Ciri tina steel baja awi teken pikeun Resort hotél pager kebon jeung layar:

Bahan: steel Steel

Omod: 25mm, 32mm, 38mm, 51mm, 63mm na 89mm

Panjangna: sakumaha per pamundut customer urang

MOQ: 500 méter

Kelir: Héjo, Yellow, Bako atawa ngaropéa

Tamansari finish: Akzonobel éléktrostatik bubuk nyemprot

3. Sababaraha aplikasi tur instalasi poto tina  steel baja awi teken pikeun Resort hotél pager kebon jeung layar:

IMG_5059 IMG_5060 IMG_5061

4. Aplikasi tina steel baja awi teken pikeun Resort hotél pager kebon jeung layar:

Keur pager, arbors, sarta trellises sahiji buruan anjeun, imah, kantor, atawa spasi favorit séjén; atawa aréa sesa titik endah, taman, Zoos, taman hiburan, resorts, Desa vacational, Desa budaya rahayat, hotél, villas, pantai, ngojay kolam renang, luang supermarket, bar barbecue, tegalan, kebon jeung tempat lianna. 

5. Pangiriman, pengiriman barang, Incoterms, istilah pamayaran jeung kawijakan Sampel of  steel baja awi teken pikeun Resort hotél pager kebon jeung layar:

1) Taliwang: 10-30 poé sanggeus narima pembayaran. Gumantung kana kuantitas. Item custom bakal nyandak waktos panjang.
2) kiriman ku kurir atanapi angkutan barang laut.
3) Incoterms: FOB, CIF, DDU atanapi DDP. Sababaraha nagara teu bisa nerapkeun DDU na DDP.
4) istilah pamayaran: T / T, Western Union atawa PayPal (6% muatan tambahan bakal dibayar ku nu meuli)
5) Sampel kawijakan: sampel bebas, muatan kurir bisa dibayar ku pembeli.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !