Harga Thatch Roofing sintétik pikeun Kanada

Harga Thatch Roofing sintétik pikeun Kanada
Pondok Description:

Harga Thatch Roofing sintétik pikeun Kanada

Ukuran: 500x450mm

8 buah pikeun 1 pasagi hateup méter

10-15 taun lifespan


  • Min.Order kuantitas: 1000 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Loading Port: Xiamen, Cina
  • Sarat pembayaran: T / T, Western Union
  • Sarat dagang: FOB, CFR, CIF.
  • jéntré produk

    Tags produk

    Harga Thatch Roofing sintétik pikeun Kanada

    1. Pedaran Produk pikeun sintétik Thatch Harga Roofing pikeun Kanada:

    Geulis, affordable tur otentik.
    Thatch jieunan mangrupa salah sahiji produk utama urang.
    Thatch alam Simulated nu Sigana mah nyata.
    Nolak asor tur buruk.
    Teu toksik (eco-friendly teu ngarugikeun kaséhatan)
    Manuk, rodénsia jeung cacing teu tiasa tuang deui (euweuh infestations disgusting!)
    No waragad perawatan tambahan!

    2. parameter tina Harga Thatch Roofing sintétik pikeun Kanada :

    Bahan: dénsitas High pe
    Ukuran: 500x450mm
    8 Potongan nutupan 1 méter pasagi tina hateup
    10-15 taun lifespan
    UV buktina
    Ukuran karbon Biasa: 40x50x60cm
    kuantitas Karbon: 50 lembar

    3. Asesoris di Harga Thatch Roofing sintétik pikeun Kanada :

    Sholawat Genténg bisa dijieun ku konsumén.

    4. Aplikasi tina Harga Thatch Roofing sintétik pikeun Kanada :

    Bentang, titik endah, taman, Zoos, taman hiburan, resorts, Desa vacational, Desa budaya rahayat, hotél, villas, pantai, kolam renang ngojay, luang supermarket, bar barbecue, tegalan, kebon jeung tempat lianna.

    5. instruksi pamasangan Harga Thatch Roofing sintétik pikeun Kanada :

    thatchs jieunan bisa dipaku, stapled atawa ngaco langsung ka battens kai, baja kawat bolong, triplek atawa salaku bagian tina sistem roofing lengkep gumantung waterproofing na préferénsi estetika.

    6. parabot pamasangan Harga Thatch Roofing sintétik pikeun Kanada :

    1) paku atawa screw;
    2) kuku Gun

    7. Pangiriman, pengiriman barang, Incoterms, istilah pamayaran jeung kawijakan Sampel of  Harga Thatch Roofing sintétik pikeun Kanada :

    1) Taliwang: 10-30 poé sanggeus narima pembayaran. Gumantung kana kuantitas.
    2) kiriman ku kurir atanapi angkutan barang laut
    3) Incoterms: FOB, CIF, DDU atanapi DDP. Sababaraha nagara teu bisa nerapkeun DDU na DDP.
    4) istilah pamayaran: T / T, Western Union atawa PayPal (6% muatan tambahan bakal dibayar ku nu meuli)
    5) Sampel kawijakan: sampel bebas, muatan kurir bisa dibayar ku pembeli.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !